Friday, December 3, 2010

kadang-kadang.

bile teringatkan awak...nak tau ape saya buat?..saya tengok gambar awak...saya baca text text yg awak hantar kat saya...saya baca nama awak kat contact list saya...saya tgk fb awak...saya baca blog awak...boleh dikatakan bile on je lappy saya ni..semuanya berkaitan dengan awak...hahaha..maybe rasa macam kelakar benda ni...awak selalu ckp yang saya suka bergurau..tapi yang ini saya tk bergurau...saya serius..tk nampak ke saya serius ni?..walaupun beratus kilometer jauhnye saya dengan awak..tapi awak dekat dihati saya..hahaha..jgn marah wak saya hantar benda-benda ni...tapi saya tk merepek ok..hehehe..salam.


p/s : saya rindukan awak laa dan saya tak malu pun.

5 comments:

  1. hahahaha .kau jgn memandai ye .aku tk ckp sape2 pn.huhu.

    ReplyDelete
  2. hahaha..xckp pn aku tau la..
    aiyoo...

    ReplyDelete
  3. jgn memandai yana. tk baik tau. huhu.

    ReplyDelete